A mund ta gjeni ariun mes drerëve?

Ky ilustrim është në grupin e ilustrimeve më të vështira për ta gjetur. E punuar nga artisti hungarez, Gergely Dudas, i njohur si Dudolf, ky krijim është unik dhe ndër më të vështirët për ta gjetur.

“Babagjyshi është i frikësuar, pasi mes drerëve të tij ndodhet një ari dhe po përpiqet ta gjejë, në mënyrë që të mos sulmohet prej tij”, është tregimi për këtë vizatim.

/botasot/