Befason Unikatil: Kënga e tij mund të dëgjohet edhe me familje

Kënga mban titullin ‘Ni milion rrugë’ dhe në kanalin zyrtar në Youtube menjëherë ka grumbulluar një numër të madh klikimesh.

Kujtojmë se kënga ishte paraparë të publikohet më datë 10 të këtij muaji por u shty për sot shkak i vdekjes së reperit B52, njërit prej themeluesve të grupit TBA.

[embedded content]

/gazetaexpress/