‘Çmenduria marramendëse’ e biznesmenit shiptar, gati të ndërtojë një qytet të tërë

Qyteti do të ndëtohet në Shkup dhe do të ketë mijëra apartamente, 4 kulla dhe një qendër tregtare.

“Do fillojmë të ndërtojmë një qytet në Shkup, një investim rreth 300 milion euro. Përmban 1400 apartamente, një qendër të madhe tregtare dhe 4 kulla zyrash. 

Projekti do fillojë në maj dhe do jetë shumë shpejt prezent në Maqedoni. Do jetë një projekt shumë ambicioz dhe gjigant”, tregoi Mane.

/gazetaexpress/