Delawie takohet me Gjinin në Gjakovë

Në këtë takim kryetari Gjini, ka informuar ambasadorin Amerikan lidhur me projektet që tashmë kanë filluar si dhe për planin katër vjeçar të punës së Komunës së Gjakovës.

Ambasadori Delawie, ka theksuar që shteti amerikan gjithmonë do të jap ndihmën e pa kursyer të tij në projektet për zhvillimin e komunave.

/gazetaexpress/