I keni parë disa fshatra të zbukuruara për Krishtlindje, por Novosellen ende jo!

Novosellë, është një fshat tjetër i Gjakovës që është shndërruar në mrekulli për nga pamja, gjatë këtyre ditëve të festave të fund vitit.
Rruga kryesore e fshatit dhe kisha katolike e ‘Shën Rrokut’ që ndodhet në Novosellë janë stolisur të gjitha, për Krishtlindje dhe për vitin e ri, shkruan Gazeta Express.

Ky nuk është i vetmi fshat i Gjakovë që gjatë këtij maji është transformuar krejtësisht, nga zbukurimet e festave.

Për më shumë shikojeni këtë video:


/gazetaexpress/