Mihrije Braha rrëfen gjithçka në “Desk Show”

Braha si kurrë më parë ka folur për raportet familjare. Buxhetin e shtëpisë, shpenzimet e shumë gjera tjera.

Në “Desk Show” këngëtarja Mihrije Braha, ajo ka folur edhe për dukjen e Naim Abazit dhe kujdesin qe ka ajo për të.

Për më shumë mund ta shihni emisionin e plotë:

[embedded content]

/gazetaexpress/