Tani te gjithe mund te kene Shitoren e tyre Online

Sapo eshte lansuar nje projekt i cili mundeson secilin ne Kosove e Shqiperi te kete nje faqe personale ku do te mund te vendosin produktet apo cdo gje qe ata deshirojne te shesin online.
Sistemi eshte i tille qe i mundeson secilit te kete shitoren e vet si pershembull: emrijuaj.suksesi.com !
Eshte dicka qe tregu yne ka pasur nevoje qe moti dhe tanime eshte nje realitet.
Nese jeni njeri nga te interesuarit per te pasur Falas shitoren tuaj online, nxitoni dhe regjistrohuni para se dikush tjeter te regjistroi emrin tuaj te preferuar.
Per kete, thjesht vizitoni: www.suksesi.com