Vuçiq e mori edhe djalin e vet në Kosovë, Danilon

Tanjug thotë se duke marrë parasysh rrethanat në Kosovë, vizita e Vuçiqit në Kosovë në një farë mënyre është më e rëndësishmja që kur filloi të mbante ndonjë pozitë shtetërore, transmeton Express.

Ndërsa, analistës serbë e vlerësojnë se kjo vizitë mund të jetë vendimtare për serbët e Kosovës dhe për ecurinë e mëtejmë të dialogut dhe stabilizimin e proceseve politike në Kosovë e më gjerë.

Presidenti i Serbisë, gjatë qëndrimit në Kosovë, raportohet se ka marrë edhe djalin e tij me vete, të quajtur Danilo.

/gazetaexpress/